Monday, March 5, 2012

risau tapi malas....apakah?

aku kan
ada laporan ber bab bab nak hantar next month
due dia 30 april
aku kena siapkan 5 bab
aku baru siap 2 bab
suppose sekarang aku dah hantar bab 3 kat supervisor aku
tapi 2-3 bari ayat je baru aku taip

dengan nak mula buat experimen lagi
sumpah aku malas sangat dah
dalam hati ada angan nak sambung phd konon... (memarahi diri sendiri)
syndrome jenis malas apakah yang melanda aku ni

tak sabar sungguh aku nak habis
dah habis
dah viva
lepas viva maybe ada sikit-sikit pembetulan kot
lepas tu dah tamat semuanya
tunggu konvo

boleh lah aku teruskan niat murni aku nak melancong kah
melencong kah
berhenti kerja duduk rumah goyang kaki tunggu orang pinang kah...
nak menjahit kah
nak bisnes online kah
macam macam lagi lah

sikit je lagi
sabar ok
sabar itu sabariah bak kata my friend jaja


p/s: sempat lagi tu post entry kat blog....kering idea nak mengarang weh, dah la aku dah 1 minggu duk bermain dengan linux ni...tensen-tensen... rambut pun dah kerinting macam mark zuckerberg dah. mujur tak bertukar kaler blonde je...

p/s: ni kata  kata semangat untuk diri sendiri: kalau awak siap dulu dari dia.. awak hebat..!! (kataku dengan penuh semangat berkobar-kobar)

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger