Thursday, May 10, 2012

kadang-kadang aku rasa aku ni macam bos

suka-suka je bagi arahan kat supervisor aku
aku: eh ko dah dah verify belum?
sv: belum
aku: verify la, aku nak update ke live server ni! (nada tegas sangat!)

sebab kalau aku tak tanye macam tu, nanti sv aku lupa. lepas tu kata aku buat kerja lambat. serik dengan supervisor yang previous. suka-suka cakap aku tak buat kerja. padahal dia tak cek email. sekarang ni aku main sound je, daripada aku dikambinghitamkan depan big boss baik aku sound cepat-cepat. 

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger