Wednesday, July 4, 2012

dari sembilan tinggal enam je

hari ni 2 orang lagi member aku viva
seronok dia memang umppppphhhh...
tak boleh cakap
memang hepi...
saja nak blog kan
ni antara moment-moment indah kami ber 6 ^___^
nanti ada umur, bila baca balik hope aku masih tersenyum bahagia...

[12:31:25 PM] Liza: Tgh drive ni wei..taip 1 huruf kena benti..fedap btol la..Jom jommmm... Tgh bhagia ni.. Baru pas viva.. Yahuuuuu

[12:31:32 PM] Kak Jijah: wakakaka
[12:31:36 PM] Kak Jijah: finally ada kuar ayat

[12:31:45 PM] kayNisa: drive sambil senyum meleret kannnnn?
[12:31:47 PM] kayNisa: kah3
[12:31:56 PM] kayNisa: kan dh ckp dia ol kt henpon tu

[12:32:02 PM] Kak Jijah: rasa x dunia ni lg lawa??? nampak x warna warni hidup?

[12:32:10 PM] Liza: Dr rozi sgt baik arini..baru la pdn dgn muka cun dia..syg dr rozi lah.. Hihi

[12:32:16 PM] kayNisa: kan????????

[12:32:21 PM] Kak Jem: hahahaaha

[12:32:22 PM] kayNisa: dia sgt mesra dan ramah

[12:32:31 PM] Kak Jijah: waahh puja puji dr roziii

[12:32:34 PM] Kak Jem: kata dah...dr.rozi tiba2 bertukar jd baik masa viva

[12:32:36 PM] Kak Jijah: tebiaaaaat ke
[12:32:51 PM] Kak Jijah: dia mesti garang sbb nk suruh kita siapkan

[12:32:53 PM] Liza: Hahh bkn takat warna warni, terasa mcm baru dpt jodoh je punya bahagia ni

[12:32:53 PM] Kak Jijah: kann


baca kat tempat aku highlight tu
betapa hepinya perasaan lepas viva..
stress sebelum viva tu semua hilang terbang melayang-layang
ape-ape pun Alhamdulillah syukur...
tunggu lah bila hantar buku hardcover merah cili tulisan emas nanti
masa tu hepi berganda lagi..
masa konvo lagi hepi.. insyaAllah
moga-moga ada peluang nak konvo lagi sekali ^__^

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger