Wednesday, August 15, 2012

menumpang tuah dari orang-orang famous amos

assalamualaikum


subhanallah, aku sejak akhir-akhir ni duk perhati kat nuffnang bahagian referal
apesal lah banyak sangat pageview dari blog kak LG
ini bukan barang letrik LG tu ye
ni kak LemonGrass tuan punya blog salam2benua
my senior kat KMK.. nak jugak ngaku tuh.. sebab pernah baca entry lama-lama dia, ada letak gambar posing dia kat KMK

rupa-rupanya kan
kak LG dah listkan blog aku kat blog dia
walaupun dalam 2nd bloglist
tapi rasa terharu sangat-sangat

hari tu si raina hot mama tu dah list kan blog aku kat blog dia
ni kak LG pula

syukur sangat-sangat

mesti ada yang pelik apesal nak bersyukur
mesti lah bersyukur
bila makin ramai pengunjung
duit nuffnang makin banyak la naik

dah la aku bakal jadi penganggur ni
sorry rai, aku terpaksa juga
demi kesejahteraan mak aku
dia risau keselamatan aku kat sini
sorang-sorang terkontang kanting

eh, apesal melalut tiba-tiba...

apa-apa pun trimas pada kak LG & rai
trimas banyak-banyak ^__^

akhir kata
salam lebaran dari cik penulis alam maya fantasi reality
maaf zahir batin andai ada kata-kata dalam penulisan blog ni ada mengguris rasa hati kalian...

 - XO -


note: mula-mula aku, tiba-tiba kat hujung jadi saya.. ha ha ha

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger