Tuesday, October 9, 2012

cepat lah hujan reda, tak sabar nak balik bermain-main dengan baby


omey kan?
mummyho sangat lah demand nak landing atas tilam je
tak mau duduk dalam kotak..
hari tu masa nak bersalin pun sama
anak duk menggelupur nak keluar dari tut dia pun still duk melompat nak landing atas tilam
kalau dalam kereta, tak ada aircond bising je
dapat air cond terus diam..
kalau bab makanan
nak yang mahal-mahal
pasir tempat membuang pun sama.. tak leh ada bau sikit rela xberak 2 hari.. sungguh mengada la ini mummyho
anak dia nanti tak tahu la.. 










hujan tak reda lagi... *sobs*

0 comments:

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger